dijous, 26 de febrer del 2015

CONEGUEM MILLOR L'AIGUA


El passat dia 23 de febrer, els nenes i nenes de Cicle Inicial, vam gaudir de la visita d'una educadora que ens va fer una exposició teòrica i pràctica sobre el cicle de l'aigua. El procès de l'aigua des que surt del riu fins a les nostres cases i d'allí a les depuradores...També vam reflexionar sobre com podem fer per estalviar aquest bé tan escàs i preuat.
Aquesta visita és el punt d'inici per a uns i la cloenda per a altres del treball fet a l'aula. Aquí teniu alguns moments.








dijous, 12 de febrer del 2015

APADRINAMENT D'UNA TORTUGA. CICLE INICIAL

Els nens i nenes de Cicle Inicial, hem apadrinat una tortuga marina resident al CRAM (centre de recuperació d'animals marins). L'apadrinament, forma part d'un projecte  amb el qual aprenem coses sobre els animals però sobretot sobre la contaminació i els perills per la natura de no tenir cura del medi, i també busquem solucions per millorar el nostre entorn.

La lluna és una torttuga que va quedar atrapada a la xarxa d'un pescador i va perdre una aleta. Des de fa ja molts anys viu al CRAM on la van curar i intenten integrar-la de nou al seu medi natural.

dilluns, 9 de febrer del 2015

TALLER SOLAR

El passat dijous, els nens i nenes de segon vam gaudir d'una activitat en la qual vam poder aprendre que un món més sostenible és possible però cal la feina de tots i totes. Primer vam escoltar un conte que ens feia reflexionar sobre com són els nostres pobles i ciutats, per acabar imaginant quina seria la nostra població ideal per viure.
Finalment, vam baixar al pati, i aprofitant els rajos del sol vam fer moure una sèrie de joguines que funcionaven gràcies a la energia solar. Va ser un matí divertit alhora que educatiu.