dimarts, 12 de març del 2013


Cartellera de l'Escola Verda

Hola, som l’Alex Ibor i l’Adrià Vicente de 2n d’ESO A i us presentem un resum de la nova cartellera de l’Escola Verda.
Us parlarem breument dels diversos aspectes que hi ha a la cartellera de l“Escola Verda”: l’Envirobank, del Bock’n  Roll, de la tonyina vermella, d’impostos de cotxes de dièsel,  i de l’optativa de 4t d’ESO d’Informàtica avançada amb el professor Nico.
Envirobank: aquesta idea australiana proposa reciclar diversos materials amb màquines de vending <<inverses>>. Aquestes màquines funcionen de manera que si fiques una llauna et donen diners, punts, etc.
Bock’n Roll: els alumnes de 4t d’ESO us volen ensenyar que hi ha altres maneres de portar l’entrepà: com el Bock’n Roll. És un envàs de plàstic amb diverses formes per poder ficar l’entrepà.
Tonyina vermella: només queda un 15% de la població original de tonyina vermella, per això es vol reivindicar la manera de pescar la tonyina vermella, pescant les tonyines més velles, i així es deixaria reproduir a les més joves.
Impostos del dièsel: el Govern ha decidit que posarà un impost als motors de dièsel  perquè contaminen més, ja que les macro partícules del NO2 les respirem pels pulmons i passen al sistema sanguini.
Optativa de 4t d’ESO: aquest any els nois i les noies de 4t d’ESO estan fent l’optativa d’Informàtica avançada amb el Nico. En aquesta optativa coneixen com són els ordinadors per dins, i aprofiten ordinadors que estaven espatllats i els arreglen.
Per més informació mireu la cartellera de l’escola verda a l’ ESO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada