dijous, 7 de febrer del 2013

Extinció dels animal



Hola!! Nosaltres som la Mònica i la Verónica de 2n A i parlarem de l'extinció dels animals perquè ens agraden molt i ens sembla malament que molts s'estén extingint.


Crear sancions severes per a aquells que cacin indiscriminadament a animals per diferents raons igualment per als traficants de pells, d'ivori, etc. Tancar aquestes "granges" on tenen els animals en condicions infernals per després llevar la seva pels. Dedicar més diners a la investigació per idear plans que permetin augmentar la població animal que està sent afectada. De pas fomentar més la cura i protecció a animals domèstics i animals de consum humà tot i que la gent hauria de decantar-se per menjar més fruites i verdures que carn però és ja és decisió de cadascú.
Posar de la nostra part i no comprar abrics o vestits que tinguin pell d'algun animal en perill d'extinció, o plomes d'aus exòtiques.


          El linx ibèric està en perill d'extinció i Actualment només hi ha dues poblacions a Andalusia aïllades entre si amb un total de prop de 200 individus, més una altra a les Muntanyes de Toledo de només uns quinze individus i per això escassament viable, el que el converteix en el felí més amenaçat del món



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada